26 Mayıs 2007 Cumartesi

Msn listenizden sizi kim silmiş

Bu anlattığımız hemen hemen herkesin bildiği programsız olan bir yoldur.

Msn pencerenizden

1- Araçlar (Tools)

2- Seçenekler (Options) 'e tıklayın.

3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin.

İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde "Sil (Delete)" seçeneği çıkıyorsa gözünüz aydın karşı taraf sizi msn listesinden silmiş demektir.

Bir diğeride Blockstatus adresinde bulunan bir script.Bu script sizi kim silmiş kim bloklamış gösteriyor.Yalnız msn messenger kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyecektir.Çoğu insan bu tür sitelere güvenmemektedir.Haklılarda, Bu tarz siteler msn messenger şifrenizi alabilirler.Bu site onlardan birisi değil. Denemesi kolay.Nasıl mı? bu yazacağımız adımları uygulayarak :

1-) Blockstatus sitesine girin.

2-) MSN ID yazan kısma gerçek msn kullanıcı adını yazın veya uyduruktan bir kullanıcı adı yazın, Password kısmınıda yine yanlış yazın.
3-) Göreceksiniz ki size : "Please enter your own MSN ID and correct Password" hata uyarısı verecek.Eğer işleri msn adreslerini toplamak olsaydı bu hatayı vermezdi.

Kendi msn adresinizi ve şifrenizi doğru bir biçimde girmişseniz ve msn messenger'da çevrimiciyseniz msn messenger programı offline olacaktır.Telaş etmeye gerek yok çünkü script yüzünden olmuştur.Daha sonra script size listenizde sizi kim silmiş veya engellemiş gösterecektir.Biz denedik çalışıyor.

Hiç yorum yok: